Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 32 29 688 - 210 68 38 521 - 210 89 85 507    Αναζήτηση παραγγελίας
0
Αποστολή & Παράδοση

Αποστολή & Παράδοση

Το georgjensen.gr εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Το κόστος της αποστολής του προϊόντος, υπολογίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αφού πρώτα επιλέξετε την εταιρία που επιθυμείτε να σας αποστείλει την παραγγελία και τον τρόπο πληρωμής. Αν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, ενδέχεται το κόστος αποστολής να είναι μεγαλύτερο.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@georgjensen.gr για να σας ενημερώσουμε ακριβώς για το κόστος αποστολής ή να σας βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Για αγορές άνω των 150€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.*

 

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από την ACS και τα ΕΛΤΑ (Πόρτα-Πόρτα).

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες εντός Αττικής και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εξαιρούνται οι περίοδοι εκπτώσεων/προωθητικών ενεργειών και η αποστολή σε δυσπρόσιτες περιοχές, όπου χρειάζονται 5-7 μέρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.


Σημείωση: Σε περιόδους προωθητικών ενεργειών, οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι από το συνηθισμένο, λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα μας.


Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης και στη συνέχεια θα ενημερώνεστε για την κατάσταση της.

 

Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο info@georgjensen.gr

 

*Ισχύει για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Στα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της αντικαταβολής. Εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής θα βρείτε εδω.

Created with Lunacy