Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 32 29 688 - 210 68 38 521 - 210 89 85 507    Αναζήτηση παραγγελίας
0

Επιστροφές & Αλλαγές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν για οποιοδήποτε λόγο εντός 30 ημερών από την παραλαβή τους εφόσον: 

 

  • Επιστραφούν το κουτί του προϊόντος, η απόδειξη λιανικής πώλησης, η κάρτα αλλαγής και οτιδήποτε άλλο συνοδεύει το προϊόν, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος που αγοράσατε.
  • Οι επιστροφές γίνονται μόνο μέσω μεταφορικής εταιρείας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.
  • Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής, έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν φθορά κατά τη μεταφορά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
  • Για αλλαγή με άλλο προϊόν, στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με την ACS ή τα ΕΛΤΑ και δική σας χρέωση. Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 30 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το site, όπου στα σχόλιά της να αναφέρετε ότι πρόκειται για αλλαγή με τον κωδικό, της προηγούμενης σας παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, σας στέλνουμε το νέο προϊόν που επιθυμείτε, πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.
  • Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο, παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία courier μέσα στις επόμενες 8 ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη.

 

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία QUALITY FASHION BRANDS EXCLUSIVE, δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του αντικειμένου κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

 

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

 

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στο info@georgjensen.gr  που να εξηγείτε τους λόγους επιστροφής.

 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ 

 

Όλα τα κοσμήματα του georgjensen.gr  είναι αυθεντικά και καλύπτονται από εγγύηση κατασκευής 12 μηνών. Παρέχοντας την απόδειξη λιανικής αγοράς του κοσμήματος εντός του συγκεκριμένου αυτού χρονικού διαστήματος, μπορεί να πραγματοποιηθεί επισκευή χωρίς καμία επιβάρυνση με την προϋπόθεση ότι η φθορά ή το ελάττωμα έχει προκληθεί λόγω κατασκευαστικού λάθους. Αν η επισκευή δεν είναι εφικτή, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση. Χωρίς την απόδειξη αγοράς δεν είναι δυνατόν να αντικατασταθεί το κόσμημα, αλλά αναλόγως με τη ζημιά που έχει υποστεί μπορεί να είναι δυνατή η επισκευή του με μια μικρή χρέωση. Προκειμένου να καθοριστεί αν η επισκευή είναι δυνατή, το κόσμημα θα πρέπει να επιστραφεί για να αξιολογηθεί στη παρακάτω διεύθυνση: 

 

Αθήνα, Σύνταγμα, Eρμού 7, 5ος όροφος, ΤΚ 105 63, τηλ: 210 32 29 688

Created with Lunacy