Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 32 29 688 - 210 68 38 521    Αναζήτηση παραγγελίας
0

Τέσσερα Χρώματα. Ένα Σύμβολο.

Tο iconic σχέδιο του οίκου Georg Jensen ανανεώνεται με τέσσερις νέες ζωηρές αποχρώσεις,
εναρμονίζοντας την βαθιά ιστορία του σχεδίου με την έντονα μοντέρνα έκφραση.

Προσεκτικά επιλεγμένα χρώματα.

Κάθε νέο χρώμα επιλέχτηκε από τα σχέδια του ίδιου του Henning Koppel από το 1950. Ανατρέχοντας στο αρχείο του οίκου Georg Jensen στη Κοπεγχάγη, στα πρωτότυπα σχέδια του Koppel υπήρχαν αποχρώσεις σε τόνους του μπλε, πράσινου και μωβ τα οποία αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη νέα χρωματική παλέτα.

Φίλτρα
 
 
NEW
229.00   
NEW
229.00   
NEW
229.00   
NEW
229.00   

Κανάτα Κοppel.
Ένα θρυλικό σχέδιο.

Με χαρακτηριστική σιλουέτα που καθορίζεται από τις ιδιαίτερες καμπύλες της η κανάτα Koppel εδραιώθηκε ως ένα από τα σημαντικότερα σχέδια του οίκου Georg Jensen. Πίσω από το iconic σχέδιο βρίσκεται ο γλύπτης Henning Koppel, ένας από τους μακροβιότερους συνεργάτης του οίκου, ο οποίος δημιούργησε τη πρώτη κανάτα στις αρχές του 1950.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Henning Koppel

Τα σχέδια του Henning Koppel άνοιξαν νέους ορίζοντες για τον οίκο Georg Jensen. Έχοντας εκπαιδευτεί στη τέχνη της γλυπτικής ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον οίκο στα μέσα του 1940. Τα σχέδια του Koppel, συμπεριλαμβανομένης της iconic κανάτας, συνδυάζουν αρμονικά την χρηστικότητα με το μοναδικό οργανικό design. Όραμα του, τα σχέδια που δημιουργεί να είναι τόσο όμορφα αλλά και χρηστικά.

Created with Lunacy