Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 32 29 688 - 210 68 38 521 - 210 89 85 507    Αναζήτηση παραγγελίας
0

THE ARC COLLECTION
A BODY OF ART

Στη νέα συλλογή Arc, το ασήμι παίρνει τη μορφή μοναδικών σχεδίων κοσμημάτων. Κάθε κομμάτι έρχεται σε όμορφη αντίθεση με λεία σχήματα και πιο έντονες άκρες και χαρακτηρίζεται από μια σιλουέτα που είναι τόσο εκφραστική, όσο και μοναδική.

Ακολουθώντας τις καμπύλες και τα περιγράμματα του σώματος, τα σχέδια τυλίγονται απαλά γύρω από αυτό και δίνουν ζωή σε έναν προσωπικό δεσμό μεταξύ κοσμημάτων και σώματος. Πλεγμένα μεταξύ τους, γίνονται ένα.

Φίλτρα
 
 
1,150.00   
2,650.00   
265.00   
295.00   

CAPTURED BY CASPER SEJERSEN

Όταν τα κοσμήματα συναντούν την έκφραση του σώματος

Ο διάσημος Δανός φωτογράφος Casper Sejersen, απαθανατίζει την αισθητική της νέας συλλογής Arc. Απεικονίζοντας τα ασημένια κοσμήματα σε μια σειρά από διαφορετικές εκφράσεις του σώματος, η συλλογή διερευνά πώς τα κοσμήματα και το ανθρώπινο σώμα ενώνονται και αλληλοσυμπληρώνονται, ώστε να γίνουν ένα.


THE CREATIONS

Αριστουργήματα καθημερινής τέχνης

Ως αποτέλεσμα χειροποίητης αρτιότητας και ανώτερης δεξιοτεχνίας, η συλλογή Arc αντλεί έμπνευση από τον φυσικό κόσμο για να δώσει σχήμα σε μια σειρά από δυναμικά και εκφραστικά σχέδια. Κατασκευασμένο από μασίφ ασήμι 925 ώστε να ακολουθεί διακριτικά το περίγραμμα του σώματος, κάθε κόσμημα αποτυπώνει τη μακροχρόνια δέσμευση στην καλλιτεχνική καινοτομία.

Φίλτρα
 
 
595.00   
495.00   
370.00   

The Georg Jensen Design Studio

Με παράδοση στη μακροχρόνια κληρονομιά του οίκου, το Georg Jensen Design Studio συνεχίζει την ανώτερη δεξιοτεχνία και την καινοτομία που καθόρισαν το brand Georg Jensen από την ίδρυσή του, το 1904. Εξερευνώντας τα αρχεία, ανακτώντας πρωτότυπα χειροποίητα σκίτσα και συνεργαζόμενοι με κορυφαίους σύγχρονους σχεδιαστές, το Studio γιορτάζει τις σπουδαιότερες δημιουργίες του Georg Jensen, δημιουργώντας τις iconic δημιουργίες του αύριο.

DISCOVER ARC
Created with Lunacy