Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 32 29 688 - 210 68 38 521 - 210 89 85 507    Αναζήτηση παραγγελίας
0

Georg Jensen has a wide range of Silver collections

 
Υπάρχει κάτι το μαγικό στο ασήμι.

Το ασήμι έχει ένα μοναδικό και κομψό τρόπο να αντανακλά το φως επιτρέποντας τόσο στο κόσμημα, όσο και σε αυτόν που το φοράει, πραγματικά να λάμπουν. Εν πολλοίς το ασήμι αποτελεί την απόλυτη έκφραση του αληθινού Σκανδιναβικού σχεδιασμού καθώς είναι κομψό, διακριτικό και διαχρονικό με ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Georg Jensen, καθώς εξαιτίας του έγινε ο δημιουργός διάσημος. Σήμερα ο Georg Jensen διαθέτει μια μεγάλη γκάμα σε συλλογές κοσμημάτων, όπως ασημένια βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια.



 

Αγοράστε bestsellers κοσμήματα από ασήμι

 

Moonlight Grapes earrings, necklace and ring in sterling silver

MOONLIGHT GRAPES

Shop the collection

 
Ένα από τα πρώτα μοτίβα που δημιούργησε ο Georg Jensen με επιρροή art deco, ήταν η άμπελος και την χρησιμοποίησε σαν χερούλι σε μια ασημένια σουπιέρα. Αυτό με τη σειρά του αποτέλεσε την έμπνευση για την εμβληματική συλλογή κοσμημάτων Moonlight Grapes που συνδυάζει κλασσικές αναφορές με ένα εντελώς μοντέρνο στιλ. Παρόμοια γλυπτική είναι και η πολυαγαπημένη συλλογή Infinity της Regitze Overgaard, όπου το μαθηματικό σύμβολο του απείρου αναπλάθεται σε τολμηρά και οργανικά βραχιόλια, κολιέ και σκουλαρίκια που γίνονται ένα με το σώμα εκείνου που τα φοράει.

Φίλτρα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η καθαρότητα που διαθέτει το ασήμι δίνει σε κάποιους σχεδιαστές κοσμημάτων την ελευθερία να δώσουν ένα μεγαλύτερο συναισθηματικό βάθος στη δουλειά τους. Η εξαιρετική συλλογή Offspring της Jacqueline Rabun χρησιμοποιεί φίνα οργανικά σχήματα που συμπλέκονται σε δαχτυλίδια, βραχιόλια και μενταγιόν, συμβολίζοντας τις πιο πολύτιμές μας σχέσεις. Πρόσφατα, η συλλογή κοσμημάτων Mercy της Rabun συμβολίζει τις ανατροπές και αλλαγές της μοίρας σε φυσικές ανάλαφρες φόρμες που επίσης εξυμνούν την δεξιοτεχνία και ομορφιά που υπάρχει στο ασήμι του Georg Jensen.
 

 



 

Created with Lunacy