Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 32 29 688 - 210 68 38 521 - 210 89 85 507    Αναζήτηση παραγγελίας
0

The Frequency collection by Kelly Wearstler

ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ FREQUENCY

frequency centerpiece frequency centerpiece

 

ΟΡΓΑΝΙΚΗ, MINIMAL ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΗ

Το νερό και το φως έχουν μια συνταρακτική συνάντηση και γίνονται η έμπνευση για την εκφραστική και δυναμική συλλογή Frequency της Kelly Wearstler. Μπωλ και κηροπήγια hurricane που ενσωματώνουν την μαγεία της Αμερικάνικης δυτικής ακτής, τόπος κατοικίας της σχεδιάστριας.

 

 

Μεγάλες κυματιστές καμπύλες από ατσάλι που συνδυάζονται με γυαλιστερές, ανάλαφρες επιφάνειες, που αντανακλούν το φως με ποιητική χάρη ή με ντελικάτο χειροποίητο γυαλί που εκπέμπει θαλπωρή και μοναδικότητα με τον πιο όμορφο τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή γεμάτη από κομμάτια που ξεχωρίζουν για την λεπτομέρεια και τον χαρακτήρα τους.

 

 

Kelly Wearstler Frequency

 

Διάσημη για τα εξαιρετικά και ξεχωριστά έργα της σε interior lifestyle προϊόντα, η Kelly Wearstler αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες σχεδιάστριες της Αμερικής. Μεταξύ πολλών άλλων βραβείων και διακρίσεων, έχει καταφέρει να συμπεριλαμβάνεται επανειλημμένα στη λίστα Architectural Digest’s prestigious AD100, αλλά και στην ELLE Décor’s με τους καλύτερους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων σε παγκόσμια κλίμακα. Με έδρα το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, το στυλ της Wrearstler έχει γίνει συνώνυμο της Δυτικής Ακτής. Τα πολυπρόσωπα εσωτερικά στοιχεία δίνουν μια έντονη αίσθηση υλικότητας, χρώματος και σχήματος, καθώς επίσης και μια έντονη αφηγηματική προσέγγιση – κάθε ένα λέει μια μοναδική και συναρπαστική ιστορία.

 

 

 

Κάποια από τα πιο αξιοσημείωτα έργα της Wearstler είναι το εστιατόριο BG μέσα στο Bergdorf Goodman, το San Francisco Proper Hotel, το Four Seasons Anguilla, και ιδιωτικές κατοικίες σε όλο τον κόσμο. Η Wearstler μπαίνει στην οικογένεια του Georg Jensen με το λανσάρισμα της Frequency μια συλλογή για το σπίτι με έξι κομμάτια που έκαναν ντεμπούτο την άνοιξη του 2019. Τα έργα προβάλουν μια τολμηρή και πραγματικά πρωτότυπη επανάληψη της Σκανδιναβικής παράδοσης, μέσα από τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο η Wearstler μετενσαρκώνει οργανικές μορφές και μοντέρνες γραμμές, που αποτελούν την καρδιά της φιλοσοφίας του Georg Jensen για αιώνες τώρα.  

 
 

 

Συνδυάζοντας με ευαισθησία την φυσική ομορφιά της Καλιφόρνια με την ευγένεια του Σκανδιναβικού φωτός η διάσημη σχεδιάστρια Kelly Wearstler δημιούργησε μια συλλογή που διαθέτει ταυτόχρονα πάθος και θαλπωρή χωρίς να χάνει ούτε για μια στιγμή την αισθητική του Georg Jensen. Η συλλογή Frequency είναι μοντέρνα και τολμηρή, αλλά ταυτόχρονα διαθέτει μια διαχρονικότητα, η οποία χαρακτηρίζει και την ειδική δεξιοτεχνία, για την οποία ο οίκος Georg Jensen είναι διάσημος.

  

 

Created with Lunacy