Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 32 29 688 - 210 68 38 521 - 210 89 85 507    Αναζήτηση παραγγελίας
0

The Halo collection by Sophie Bille Brahe

Ring in 18 kt. gold with diamonds on model from the Halo collection designed by Sophie Bille Brahe
explore

ΣΥΛΛΟΓΗ HALO

Σχεδιασμένη από τη Sophie Bille Brahe, η συλλογή Halo έχει την αίσθηση της φυσικής, απλής πολυτέλειας.

 Κυκλικά σχήματα χρυσού ντυμένα με διαμάντια επικαλύπτονται και έρχονται σε αντιπαράθεση, προκειμένου να γεννήσουν κομμάτια που είναι μοντέρνα και πανέμορφα χωρίς προσπάθεια. Με σκουλαρίκια με κρίκους διαφορετικών μεγεθών που ενώνονται, η συλλογή Halo χρησιμοποιεί τα διαμάντια με ένα σεμνό και κομψό τρόπο: δίνεται περισσότερο έμφαση στα καθαρά κυκλικά σχήματα και όχι σε εκείνα αυτά καθαυτά. Φορεμένα μεμονωμένα ή και συνδυαστικά, τα κοσμήματα της συλλογής Halo αντανακλούν τη σίγουρη αυτοπεποίθηση της γυναίκας που τα φοράει με έναν μοναδικό και πανέμορφο τρόπο.

  

Φίλτρα
 
 
 
 

Earrings in 18 kt. gold with diamonds on model from the Halo collection designed by Sophie Bille Brahe

Φίλτρα
 
 
 
 
Image of danish designer Sophie Bille Brahe
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ

Sophie Bille Brahe

Η Sophie Bille Brahe εκπαιδεύτηκε ως χρυσοχόος στην Κοπεγχάγη, αποκτώντας αργότερα μεταπτυχιακό στο σχέδιο κοσμημάτων στο Royal College of Art στο Λονδίνο.

 

Από τότε που καθιέρωσε το όνομα της στο καλό κόσμημα στην Κοπεγχάγη το 2011, η Sophie Bille Brahe βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του νέου κύματος μοντέρνων σχεδιαστών, οι οποίοι έχουν μια φρέσκια προσέγγιση, αναφορικά με την τεχνική και τη φόρμα, δημιουργώντας μια νέα εποχή. Η Bille Brahe παραδέχεται ότι το να δουλεύει για τον Georg Jensen ήταν κάτι που ήθελε πάντα. ‘’Είναι μια ιστορία στην καρδιά της Δανίας – όλοι εδώ το νιώθουν και αναγνωρίζουν το όνομα Georg Jensen. Είναι κομμάτι της κληρονομιάς.

 

Created with Lunacy