Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 32 29 688 - 210 68 38 521 - 210 89 85 507    Αναζήτηση παραγγελίας
0

The Offspring collection by Jacqueline Rabun

Earrings and rings in Sterling Silver and diamonds from the Offspring collection designed by Jacqueline Rabun
Explore

Συλλογή Offspring

Γιορτάστε το δεσμό μεταξύ μητέρας και κόρης με τη συλλογή Offspring

 

H ANIKHTH ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ & ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΗΣΗΣ

Η συλλογή Offspring λέει ξεκάθαρα μια ιστορία για την ανίκητη δύναμη που έχει η αγάπη και η αλληλεξάρτηση, χρησιμοποιώντας δύο αλληλοσυνδεόμενα σχήματα, με το μεγαλύτερο να προστατεύει το μικρότερο. Με έμπνευση από τον μοναδικό δεσμό ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί, τα κομμάτια του κοσμήματος συμβολίζουν το δέσιμο και ανάμεσα στα αδέλφια, τους συντρόφους και φίλους. Τα συναισθηματικά και συμβολικά κομμάτια της Jacqueline Rabun έχουν διαχρονική ομορφιά και γιορτάζουν τους οικογενειακούς δεσμούς καθώς το κόσμημα περνάει από γενιά σε γενιά.

 

Φίλτρα
 
 
 
 

offspring rings in silver and rose gold

Η συλλογή Offspring λανσαρίστηκε το 2018 με τα κομμάτια της από ασήμι και ροζ χρυσό 18κ να γίνονται τα αγαπημένα Georg Jensen σε όλο τον κόσμο. Τώρα πέντε από τα ήδη υφιστάμενα σχέδια της συλλογής, είναι διαθέσιμα και σε κίτρινο χρυσό 18κ, ένα υλικό που δίνει νέα αίσθηση στα σκουλαρίκια κρίκους και στα γλυπτικά οβάλ δαχτυλίδια.


 

Φίλτρα
 
 
 
 
 
 
 
American contemporary jewellery designer Jacqueline Rabun is an author of Cave, Mercy and Offspring collections
designer

Jacqueline Rabun

Η Αμερικανίδα Jacqueline Rabun μετακόμισε στο Λονδίνο το 1989, ξεκινώντας από τότε το ταξίδι της στο κόσμο του μοντέρνου σχεδιασμού κοσμημάτων.

“Τα φυσικά σχήματα και καμπύλες του ανθρώπινου σώματος είναι βασικά στοιχεία σε κάθε μου σχέδιο’’, λέει η Rabun, ‘’είναι σημαντικό κάθε κομμάτι να συμπληρώνει την ανθρώπινη μορφή και να γίνεται προέκταση του σώματος και της σκέψης εκείνου που τα φοράει, σαν φυλαχτό που δίνει δύναμη, αυτοπεποίθηση και προστασία”.

 

Σαν ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον μοντέρνο σχεδιασμό κοσμημάτων η Jacqueline Rabun διαχέει στη δουλειά της συμβολισμό και συναίσθημα, καθώς και μια ιδιαίτερα δυνατή αίσθηση φόρμας και τέχνης. Η Jacqueline είναι τόσο καλλιτέχνης, όσο και κοσμηματοποιός και τα έργα της προβάλουν δυνατές αφηγήσεις που πηγάζουν από την ανθρώπινη εμπειρία


SHOP NOW

 

Created with Lunacy