Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 32 29 688 - 210 68 38 521 - 210 89 85 507    Αναζήτηση παραγγελίας
0
NEW COLLECTION

Georg Jensen x Stine Goya

Τα iconic σχέδια Daisy επανασχεδιάζονται σε μια νέα συλλογή γεμάτη χρώμα και φως

DAISY : Μια iconic συλλογή επαναπροσδιορίζεται

Ο οίκος Georg Jensen και η Δανή σχεδιάστρια Stine Goya ενώνουν τις δυνάμεις τους και επανασχεδιάζουν την iconic συλλογή Daisy. Tα νέα σχέδια παρουσιάζουν μια φωτεινή χρωματική παλέτα η οποία μας εισάγει στον πολύχρωμο κόσμο της Stine Goya, δίνοντας αέρα ανανέωσης σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες συλλογές του Georg Jensen.

Shop the new collection
«Θέλαμε να είμαστε προσεκτικοί και να μην παραβλέψουμε την ουσία και την κλασική ομορφιά της Daisy, αλλά να την ανανεώσουμε με παιχνιδιάρικη και σύγχρονη αισθητική» ανέφερε η Stine Goya.
Φίλτρα
 
 
395.00   
175.00   
195.00   
80.00   

Ένα χρωματιστό, φρέσκο look

Με βασικό χαρακτηριστικό τον ανανεωμένο σχεδιασμό, όπου τα πέταλα των λουλουδιών έχουν στρογγυλεμένες άκρες και μόλις που εφάπτονται το ένα με το άλλο, η νέα συλλογή Georg Jensen x Stine Goya, επαναπροσδιορίζει την κλασσική συλλογή Daisy δίνοντας της μία σύγχρονη πνοή.

DISCOVER THE DESIGNS

Πιστοί στην Ιστορία

Mε έτος κυκλοφορίας το 1940, η σειρά Georg Jensen Daisy δημιουργήθηκε έχοντας αρχική έμπνευση τη καρφίτσα σε σχήμα μαργαρίτας που δόθηκε ως δώρο στην αυτού εξοχότητα Μαργαρίτα ΙΙ, βασίλισσα της Δανίας, για τη γέννηση της. Η εκπληκτική νέα σειρά από χρωματιστών σχεδιών Georg Jensen x Stine Goya, επαναπροσδιορίζει τη διαχρονική σειρά Daisy με σεβασμό στην ιστορία.

SHOP DAISY
Φίλτρα
 
 
395.00   
150.00   
195.00   
190.00   
Γνωρίστε τη σχεδιάστρια

Stine Goya

Η Δανή σχεδιάστρια Stine Goya ίδρυσε το ομώνυμο brand το 2006, όταν η μόδα της Δανίας ήταν συνώνυμη με το μίνιμαλ σχεδιασμό και τις απαλές αποχρώσεις. Για τη Goya ωστόσο, η Κοπεγχάγη ήταν πάντα μία πηγή έμπνευσης πλημμυρισμένη από χρώματα. Με κάθε συλλογή της να είναι γεμάτη από σχέδια και χρώμα, κατάφερε με επιτυχία να κατακτήσει μία θέση στο εγχώριο αλλά και το παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Created with Lunacy