Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 32 29 688 - 210 68 38 521    Αναζήτηση παραγγελίας
0

REFLECT

Μια ολοκαίνουργια συλλογή που δίνει αέρα ανανέωσης στην κλασσική φόρμα της αλυσίδας όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Μία σειρά από ασημένιους κρίκους ενώνονται σχεδόν αόρατα δίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα νέα σχέδια συνδυάζουν αρμονικά την Punk αισθητική με τη μακράν παράδοση του Georg Jensen στις χειροποίητες δημιουργίες.

Η σειρά Reflect έχει σχεδιαστεί από τη Jacqueline Rabun.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η σειρά Reflect αποτελείται από βραχιόλια, κολιέ και σκουλαρίκια κατασκευασμένα αποκλειστικά από μασίφ ασήμι 925.

Τα κοσμήματα της σειράς Reflect παρουσιάζονται από το πρίγκιπα της Δανίας Felix και το μοντέλο Fiona Reventlow-Grinling.

Φίλτρα
 
 
NEW
335.00   
NEW
175.00   
NEW
495.00   
NEW
1,150.00   

ΑΟΡΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Η ολοκαίνουργια συλλογή Reflect παρουσιάζεται με εντυπωσιακά βραχιόλια, κολιέ και σκουλαρίκια κατασκευασμένα αποκλειστικά από μασίφ ασήμι 925.

Shop Reflect


«Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας το 90 οι αλυσίδες ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού μας outlook σχεδόν σαν στολή. Έτσι μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να επανασχεδιάσω τη κλασσική αλυσίδα δίνοντας της μια πιο οργανική φόρμα η οποία ενσωματώνει τη σχεδιαστική μου γλώσσα με την κληρονομιά του Georg Jensen.»


Jacqueline Rabun, designer of Reflect


MEET THE DESIGNER

Jacqueline Rabun

Μία από τις ηγετικές μορφές της σύγχρονης κοσμηματοποιίας ,η Jacqueline Rabun δημιουργεί κοσμήματα γεμάτα από συμβολισμούς και συναισθήματα, ενώ ταυτόχρονα δίνει έμφαση στις δυνατές φόρμες και την άψογη κατασκευή.

Η Jacqueline είναι μια καλλιτέχνης και κοσμηματοποιός, η οποία χρησιμοποιεί έντονα αρχιτεκτονικά στοιχεία στις δημιουργίες της με σκοπό να αντικατοπτρίσει τις ανθρώπινες εμπειρίες.

Shop Reflect
Created with Lunacy