Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 32 29 688 - 210 68 38 521    Αναζήτηση παραγγελίας
0

ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Σας παρουσιάζουμε τη συλλογή Moonlight Grapes

Δυναμική, εντυπωσιακή, εμβληματική. Η συλλογή Moonlight Grapes σχεδιάστηκε για τη γυναίκα που ζει το τώρα. Εμπνευσμένη από το ασημένιο σχέδιο του Georg Jensen από το 1920, η σειρά Moonlight Grapes παρουσιάζει μια σύγχρονη εκδοχή του πιο εμβληματικού σχεδίου του οίκου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΝΕΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Νέα σχέδια, ίδια αισθητική

Η iconic συλλογή επεκτείνεται με νέα δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια και πολλά περισσότερα. Κατασκευασμένα από μασίφ ασήμι 925 και μασίφ χρυσό 18kt με διαμάντια, τα νέα σχέδια χαρακτηρίζονται από ασύμμετρες φόρμες που δίνουν ένα δυναμικό αποτέλεσμα και γίνονται η ιδανική προσθήκη στην πιο πολυπόθητη συλλογή.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ
Φίλτρα
 
 
NEW
1,350.00   
NEW
1,200.00   
NEW
195.00   
NEW
265.00   

ΤΟ ICONIC ΣΧΕΔΙΟ

Από την Art Nouveau στη καλλιτεχνική καινοτομία

Από τη στιγμή που ο ιδρυτής μας, σχεδίασε το διάσημο Grapes Bowl τη δεκαετία του 1920, ο φυσικός κόσμος υπήρξε έμπνευση για πολλές ακόμη δημιουργίες. Αυτό το πολύ ιδιαίτερο σχέδιο με σταφύλια από μασίφ ασήμι, αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης της διαχρονικής συλλογής Moonlight Grapes, που συνδυάζει μοναδικά την Art Nouveau αισθητική με τη σύγχρονη έκφραση.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ & ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ

Κοσμήματα με προσωπική υπογραφή

Η συλλογή Moonlight Grapes σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνδυαστεί με μοναδικό τρόπο. Αποτυπώνει τη σχεδιαστική προσέγγιση του δημιουργού της: τολμηρή, καινοτόμα, δημιουργική. Από πιο έντονα μέχρι πιο minimal κοσμήματα, η συλλογή διαθέτει επιλογές για κάθε γυναίκα και κάθε στυλ.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ

Αναδεικνύοντας τη λεπτομέρεια

Η συλλογή Moonlight Grapes έχει δημιουργηθεί με έμφαση στη λεπτομέρεια και τεχνικές δοκιμασμένες στο χρόνο, οι οποίες δίνουν στα iconic κοσμήματα μια μοναδική αίσθηση βάθους και αναδεικνύουν τη λάμψη τους.

Created with Lunacy